Over Hoe Kook Ik…

Leuk dat je op Hoe Kook Ik… komt kijken. Deze website ben ik begonnen om mijn basisrecepten en kennis met jullie te delen. Sinds 2013 ben ik al aan het bloggen over eten. Ik heb in die jaren een eigen blog gehad en ik heb geschreven voor LekkerTafelen. In die tijd heb ik geleerd wat ik nou echt leuk vindt om te koken en over te schrijven. Basisrecepten en kennis over eten en koken.

In 2003 heb ik mijn diploma gehaald voor kok. Daarna heb ik een aantal jaren in de keukens van verschillende horeca- en cateringbedrijven gewerkt. Altijd doorgeleerd tot ik het diploma HBO Facility Management op zak had. Tot 2016 ben ik werkzaam geweest in de cateringwereld met als specialisme ouderenzorg. Met de komst van kleine kinderen heb ik gekozen voor een andere carrière. Als planner onderwijslogistiek bij het Horeca-team van een MBO school.

Maar sinds de dag dat ik gestopt ben met zelf koken in een professionele keuken, zocht ik toch een manier om mijn passie een plek te kunnen geven en mijn kennis te delen. Daarom is in maart 2020 deze receptensite en kennisbank geboren.