Ga terug

Pastasalade met gerookte kip en bleekselderij

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Nederlands
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 150 gr. farfalle ongekookt
  • 5 el. slasaus halfvolle
  • 2 tl. mosterd b.v. grove mosterd
  • 2 tl. honing
  • 200 gr. komkommer
  • 150 gr. gerookte kipfilet heel
  • 2 stengels bosui
  • 1 handjevol platte peterselie en bieslook voor garneren
  • 1 snuf zout & peper naar smaak

Instructies
 

  • Kook de farfalle pasta zoals aangegeven staat op de verpakking, giet af als het klaar is en spoel koud. Laat het uitlekken in een vergiet.
  • Meng in een grote kom de slasaus, mosterd en honing tot een geheel.
  • Snij de komkommer en kipfilet in fijne blokjes en voeg deze toe aan de kom met de saus. Voeg de uitgelegde pasta toe.
  • Snij de bosui in fijne ringen en voeg eveneens toe aan de kom. Roer alles goed door elkaar.
  • Proef en voeg eventueel nog een snuf zout en peper toe om het verder op smaak te brengen.
  • Hak de peterselie grof en de bieslook in fijne ringetjes. Strooi de verse kruiden over de salade heen.