Ga terug
Klassieke garnalencocktail met cocktailsaus

Klassieke garnalencocktail

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Voorgerecht
Keuken: Frans

Ingrediƫnten
  

  • 1 recept cocktailsaus
  • 120 gr. cocktail garnalen of Hollandse garnalen
  • 1 baby romaine
  • 1 grapefruit
  • 1 handjevol peterselie gehakt

Method
 

  1. Was de sla en snij de dikke nerven eruit. Check de garnalen of ze schoon zijn.
  2. Schil de grapefruit met een mes en snij de partjes uit. Je hebt ongeveer 3 Ć” 4 partjes nodig per glaasje.
  3. Neem 2 glaasjes en begin met een laagje sla wissel vervolgens de grapefruit en garnalen met elkaar af.
  4. Voeg aan beide glaasjes een ruime eetlepel cocktailsaus toe en garneer af met gehakte peterselie.