Ga terug

Wraps met kip gehaktballetjes

Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gr. kipgehakt
  • 1 ei
  • 40 gr. paneermeel
  • 14 gr. fajita seasoning mix
  • 1 el. boter
  • 2 avocado's
  • 0.5 rode ui
  • 1 zakje guacemole mix
  • 1 zakje ranch dip
  • 125 gr. zure room
  • 1 potje chuncky salsa
  • 4 tortilla's

Toppings

  • Mais uitgelekt
  • Tomaat in blokjes
  • Lente ui in ringen
  • Rode ui gesnipperd
  • Krulsla gescheurd in stukjes

Instructies
 

  • Doe het gehakt met het ei, paneermeel en de fajita-mix in een kom en meng het goed. Maak gehaktballetjes van 30 gram per stuk. Bak de balletjes in de boter gaar.
  • Maak de guacemole zoals op de verpakking staat beschreven. Snipper de rode ui heel fijn en mix deze erdoorheen. Maak de ranch dip zoals op de verpakking.
  • Neem een tortilla en maak in het midden een streep van guacemole (ongeveer 15 cm breed).
  • Leg hier de sla op en vervolgens de gehaktballetjes. Doe er een dikke eetlepel salsa over en garneer met je favoriete groente-toppings. Vouw de onder- en bovenkant naar binnen. Dan één zijkant naar binnen en rol hem verder op. 
  • Doe de dips in schaaltjes en serveer dit samen met de nacho chips en partjes limoen.